Bilbao, seu del Food 4 Future World Summit

La primera edició de l'esdeveniment d'innovació per transformar la indústria d'alimentació i begudes tindrà lloc del 15 al 17 de juny del 2021

Impressió d'aliments en 3D, una de les tecnologies presents al Food 4 Future | Cedida Impressió d'aliments en 3D, una de les tecnologies presents al Food 4 Future | Cedida

Bilbao serà la seu els propers anys del Food 4 Future World Summit, l'esdeveniment d'innovació per transformar la indústria de l'alimentació i begudes a través de les noves tecnologies, solucions i nous sistemes d'automatització, segons informa Nebext en un comunicat. Del 15 al 17 de juny del 2021, la capital basca reunirà els professionals de tota la cadena de valor del sector alimentari per donar a conèixer les últimes solucions tecnològiques, innovacions i tendències que marcaran un abans i un després en aquesta indústria en plena transformació.

Com ens alimentarem en els propers anys quan ja siguem més de 10.000 milions de persones al món? Com pot la sostenibilitat del sistema alimentari global oferir una nutrició saludable en els propers 15 anys? Com canviarà la tecnologia la cadena de valor agroalimentària? Aquests són alguns dels reptes més importants que afecten a una indústria que representa el 11% del PIB mundial, i amb un creixement de la demanda esperat del 70% d'aquí a 2025, on la tecnologia es configura com un element clau i aliat indispensable per afrontar els desafiaments actuals del sector alimentari.

Les tecnologies 4.0, la preocupació per l'alimentació saludable, la producció sostenible i eficient dels aliments o la lluita contra el canvi climàtic són alguns dels aspectes que estan transformant profundament el sector alimentari. De fet, la digitalització de la indústria alimentària europea tindrà un impacte de més de 300.000 milions d'euros entre el 2021 i el 2025.

En aquest escenari, Food 4 Future 2021 es configura com el punt de trobada per a qualsevol professional del sector alimentari on adquirir les solucions més innovadores en foodtech, robòtica i automatització, seguretat alimentària, i tècniques de processament i envasat per als diferents segments de la indústria.

Més informació
Advanced Factories se celebrarà al juny
Simplicity Works i el 3D Bonding: una proposta per a la reindustrialització
Avui et destaquem
El més llegit