Advanced Factories se celebrarà al juny

La principal raó del canvi de dates és aconseguir la participació de més visitants professionals, allunyats de l'onada de contagis hibernal

Assistents a l'Advanced Factories 2020 | Cedida Assistents a l'Advanced Factories 2020 | Cedida

Advanced Factories trasllada del 8 al 10 de juny la celebració de la seva cinquena edició per les restriccions provocades per la covid-19. Segons informen en un comunicat, després de mantenir reunions amb les principals firmes que participen any rere any en la cita, així com amb les principals associacions i patronals del sector (com l'AER – Associació Espanyola de Robòtica i Automatització), l'organització ha decidit retardar sis setmanes la seva celebració.

Una vegada acabada la fase de vinculació de firmes partners i expositores a l'Advanced Factories, l'organització ha centrat els seus esforços en la convocatòria de professionals del sector industrial que cada any acudeixen a aquesta cita a la recerca de soci tecnològic en robòtica i automatització industrial. No obstant això, l'èxit que cada any ha collit aquesta cita ha vingut també per l'àmplia convocatòria de professionals del sector industrial manufacturer espanyol.

"Tot i i les esperançadores notícies de l'avanç de la vacunació i sabent que l'onada de contagis hibernal ja es comença a doblegar, l'organització, firmes capdavanteres i patronals hem consensuat, per unanimitat, traslladar l'Advanced Factories al mes de juny per garantir aquesta afluència", assenyala Albert Planas, director general de l'esdeveniment.

Entre les 280 signatures participants d'aquesta edició, destaquen les novetats que presentessin Omron, Bosch-Rexroth, Schneider-Electric, Accenture, Beckhoff, HP, Infaimon, Kuka, Siemens, Weidmuller, Fanuc, T-Systems, Tecnalia, Yaskawa, Logitec, Festo, Universal Robots, Rockwell Automation, Phoenix Contact, Wonderware, Schaeffler o Eurecat.

A més, més de 260 experts compartiran els seus casos d'èxit sobre la transformació de la indústria per demostrar com el futur del sector i la millora de la competitivitat de les plantes industrials passa per l'automatització, la robòtica i l'ús massiu de tecnologies 4.0.

Més informació
Advanced Factories, el congrés que sí que s'ha celebrat
Advanced Factories, el full de ruta per a la fàbrica del futur
Avui et destaquem
El més llegit