Bizbarcelona reunirà més de 280 ponents

Els conferenciants de la fira per a pimes parlaran sobre innovació empresarial

Els temes del Bizbarcelona són la digitalització de les empreses i la innovació Els temes del Bizbarcelona són la digitalització de les empreses i la innovació

La VIII edició del Bizbarcelona, que arribarà al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona els dies 30 i 31 de maig, reunirà més de 280 ponents que donaran claus per a la innovació empresarial i la transformació digital.

Segons ha informat Fira de Barcelona aquest dijous en un comunicat, l'edició d'aquest any estarà conformada per diferents blocs temàtics, en els quals es posarà èmfasi en els ecommerce, la logística i la distribució empresarial, el màrqueting digital i les xarxes socials.

També es parlarà de negocis digitals, big data i l'Internet de les coses (IoT), així com de transformació econòmica i empresarial, transformació social, finançament, Bizexporta i The Next, l'espai en el qual es duran a terme les conferències més inspiradores del saló.

Entre els participants, destaquen l'emprenedor basc pioner a instal·lar-se a Sillicon Valley i creador del primer fons espanyol d'inversió en bitcoins, Eneko Knorr, i el director creatiu i de continguts d'El País Retina, Jaime García.

També estaran presents el consultor en transformació i estratègia digital i divulgador econòmic en televisió, Marc Vidal; el professor titular de la càtedra Future of Work a Esade, Simon Dolan, i el membre del grup musical català La Trinca i fundador de Gestmusic, Josep Maria Mainat.

A més, aquesta edició destaca per la participació de l'exdirectiva de Pronovias i Inditex i actual directora general del Grup Parfois a Espanya, Silvia Bach; la directora d'Acnur Catalunya, Elena Rodríguez; la psicòloga i especialista en economia de les cures, Beatriz García, i la psicòloga i experta en intel·ligència emocional, Mónica Mendoza.

Bizbarcelona està impulsat per Barcelona Activa i promoguda per l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat, CaixaBank, la Diputació de Barcelona, Pimec, la Cambra de comerç de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, a més de comptar amb la col·laboració d'un centenar d'entitats que forma la BizCommunity.

Més informació
El comerç se suma a la transformació del Bizbarcelona
BizBarcelona: la transformació del comerç tradicional amb les noves tecnologies
L'AMB entra al saló BizBarcelona
Avui et destaquem
El més llegit