Els càmpings gironins reben el reconeixement europeu

Diferents càmpings de la demarcació de Girona han rebut la màxima distinció per part d'associacions dels Països Baixos i Alemanya

Representants dels càmings gironins | Cedida Representants dels càmings gironins | Cedida

Vuit càmpings de les comarques gironines han estat guardonats amb el Top Camping 2023 per part del Royal Dutch Touring Club ANWB, una de les associacions de viatges i viatgers més importants d'Europa, després que l'ANWB els hi ha atorgat cinc estrelles, la màxima valoració possible. L'entrega dels guardons s'ha dut a terme aquest dimecres a Utrecht, en el marc de la fira Vakantiebeurs, a la qual ha assistit el president de l'Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra i el diputat de la Diputació de Girona i vicepresident primer del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Dulsat, entre altres empresaris, directius i gestors de càmpings.

Els càmpings gironins guardonats amb el Top Camping 2023 ha estat el Laguna, de Castelló d’Empúries; Les Medes, de l’Estartit; Sandaya Cypsela, de Pals; Aquarius, L’Àmfora, Las Dunas, i La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador; i l’Eurocamping de Sant Antoni de Calonge, que ha obtingut per primera vegada aquest reconeixement. 

Més info: Catalunya, el destí més popular de l'Estat en càmpings

En la mateixa gala celebrada a Utrecht el càmping La Ballena Alegre ha estat nominat per l'ANWB en la categoria de "Càmping familiar més agradable a prop del mar" i el càmping Yelloh! Village Sant Pol, de Sant Feliu de Guíxols, ha estat nominat en la categoria d'"Allotjament més singular". El president de l'Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, ha dit que "aquests guardons són un reconeixement a la feina constant que fa el sector de millora continua i ha destacat que, malgrat els dos últims anys complicats, els establiments ha continuat invertint sobretot per avançar en la seva eficiència energètica i sostenibilitat".

Sis càmpings premiats a Alemanya

Aquest divendres a Stuttgart sis càmpings gironins també seran guardonats amb el Superplätze 2023, concedit per l'Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC) d'Alemanya -l'associació automobilística més gran d'Europa i símil del que és el RACC aquí-. Els establiments premiats per l'ADAC són: Les Medes de l'Estartit; El Delfin Verde Costa Brava Resort de Torroella de Montgrí; i L'Àmfora, La Ballena Alegre, Las Dunas i Aquarius de Sant Pere Pescador.

Els inspectors de l'ADAC visiten i avaluen els establiments, segons uns criteris prèviament establerts, entre els quals hi ha: l'equipament i el manteniment de les instal·lacions, les activitats de lleure, la gastronomia, i els serveis. Els establiments que obtenen la màxima puntuació a totes les categories obtenen la distinció ADAC Superplätz.

Més informació
El turisme registra excel·lents dades d'ocupació durant la campanya de Nadal
El turisme de creuers genera un impacte de 5 MEUR a Tarragona
L’aeroport del Prat tanca el 2022 amb 41,6 milions de passatgers
Avui et destaquem
El més llegit