Cañete acusa Eines Pimec de voler "polititzar" la patronal

El candidat a la presidència de Pimec presenta 400 avals i defensa la "transversalitat" del seu equip

Cañete presenta el programa electoral per a les eleccions a Pimec | Candidatura d'Antoni Cañete Cañete presenta el programa electoral per a les eleccions a Pimec | Candidatura d'Antoni Cañete

Continua el duel obert per a les eleccions de Pimec​. L'actual secretari general de Pimec, Antoni Cañete, ha presentat en un acte celebrat al Col·legi d'Economistes al voltant de 400 avals –quatre vegades més del que és necessari- per optar a la presidència de la patronal. Durant la seva intervenció, el directiu ha defensat la "transversalitat" i la visió "integradora" de la seva candidatura.

Cañete ha assegurat que Pimec "ha de seguir treballant per representar i defensar els interessos de les pimes i els autònoms de Catalunya, sense cap altre objectiu i només al servei del teixit empresarial i amb una aposta ferma per la concertació, el diàleg i la participació", mentre que ha insistit en consolidar "l'activisme empresarial per impulsar la transformació econòmica, amb l’objectiu que les pimes tinguin el tracte que els correspon i es situïn al pont de comandament".

A més, Cañete ha acusat Eines Pimec, fins ara l'única candidatura alternativa que opta a la presidència, de voler "polititzar" la institució. "Els nostres objectius són exclusivament empresarials, mentre que l'altra candidatura sembla que està presentada en termes polítics", ha comentat. Alhora, Cañete ha negat que Pimec estigui afavorint la seva candidatura i ha defensat la tasca de la junta electoral.

Més informació
Eines Pimec presenta el doble d'avals necessaris a les eleccions patronals
Torna el ball de cadires, joc de trons
Eines Pimec, com ser l’única patronal de Catalunya
Una candidatura independentista a les eleccions de Pimec
Avui et destaquem
El més llegit