Caprabo, Creu Roja i Save the Children, contra la pobresa infantil

La iniciativa té com a objectiu facilitar l'accés a una alimentació adequada de menors en situació d'exclusió social

Una treballadora de Caprabo en una imatge d'arxiu | Europa Press Una treballadora de Caprabo en una imatge d'arxiu | Europa Press

Caprabo, Creu Roja i Save the Children han engegat una iniciativa que té com a objectiu facilitar l'accés a una alimentació adequada a menors en situació d'exclusió social, segons han informat en un comunicat conjunt aquest dijous. La iniciativa permetrà als clients de la cadena de supermercat realitzar microdonacions al moment del pagament durant tot setembre.

"A Catalunya, hi ha més de 455.000 menors en risc de pobresa, situació que afecta directament a la capacitat que tenen les famílies de garantir-los una correcta alimentació", han assegurat. El president de Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet i Torner, ha destacat la importància de conscienciar-se "sobre les dificultats que sofreixen molts col·lectius vulnerables".

El director general de Save the Children, Andrés Conte, ha apuntat que aquesta col·laboració facilita l'arribada de l'ajuda a "molts més nens, nenes i famílies vulnerables". La responsable de RSC de Caprabo, Cristina Madrilley, ha assenyalat que la col·laboració "permet contribuir a les causes que promouen, com en aquest cas, garantir l'accés dels més petits a una correcta alimentació".

Més informació
Pere Tarrés i Caprabo ofereixen convivències a menors en risc d'exclusió
Més de 4.500 contractes a persones amb risc d'exclusió social
Avui et destaquem
El més llegit