Catalunya recupera l'atractiu turístic d'abans de la pandèmia

2 de cada 10 turistes que aterren a Espanya arriben a Catalunya

França és el principal país emissor de turisme a Catalunya | iStock França és el principal país emissor de turisme a Catalunya | iStock

El turisme a Catalunya es va recuperant i és que dos de cada deu turistes estrangers que van visitar Espanya el passat octubre ho van fer a Catalunya. Així ho expliquen les dades de l’Institut Nacional d’Estadística, que ha computat més d’1,4 milions de visitants internacionals en el passat octubre. Una dada extraordinària que se situa només un 1% per sota que la del mateix període de 2019. 

Pel que fa a la despesa per persona i dia, encara falta per recuperar els nivells d’abans de la covid. Però tot i situar-se un 19% per sota que l’efectuada pels visitants l’any 2019, la despesa de 1.500 milions d’euros que els viatgers internacionals van realitzar el passat octubre a Catalunya suposa el doble que l’efectuada el desè mes de l’any passat. 

Més info: El turisme a Catalunya dóna feina a un 7,8% més de persones que l'any 2021

La recuperació del sector va per bon camí i és que en l'acumulat dels deu primers mesos de l'any ja s'han rebut més de 13 milions de turistes a Catalunya, un 182,3% més que l'any passat.

Més informació
El turisme de negocis i esdeveniments deixa enrere la pandèmia
Els hotels de Barcelona tanquen la temporada d'estiu amb una ocupació del 87%
Avui et destaquem
El més llegit