ChemPlast Expo porta la química a Madrid

La fira del sector químic i del plàstic arriba el pròxim mes de novembre apostant per la digitalització i la indústria 4.0

El ChemPlast Expo tindrà lloc a Ifema El ChemPlast Expo tindrà lloc a Ifema

El ChemPlast Expo, el nou esdeveniment anual del sector de la química i el plàstic, arriba a Madrid els pròxims dies 6, 7 i 8 de novembre a IFEMA amb l’objectiu de mostrar les darreres innovacions i l’aposta per la digitalització i la indústria 4.0 en aquests dos sectors.

ChemPlast Expo és un punt de trobada per a l’intercanvi de coneixement del sector de la química i el plàstic i un espai de generació de negocis, col·laboracions i projectes per a les empreses fabricants, distribuïdores i usuàries.

L’esdeveniment comptarà amb el Congrés de Química Aplicada, en el qual es donaran a conèixer les innovacions, tecnologies i tendències en l’àmbit de la química aplicada a sis indústries verticals, i el Congrés Europeu d’Enginyeria del Plàstic, una cita amb els professionals que busquen descobrir les tecnologies per fer front i impulsar la indústria 4.0.

Juntament amb el congrés, la fira tindrà una zona expositiva amb espais destinats a esdeveniments de tot tipus relacionats amb la química i el plàstic, segons informen en un comunicat. Entre ells destaquen el Leadership Summit, un dinar amb els líders industrials del sector i stakeholders, el Science Campus, que congrega a tots els centres tecnològics i startups del sector, o el Labtech Innovation Theatre, un espai on presentar les innovacions i reptes del futur.

Més informació
La indústria química reunirà 700 expositors a Barcelona
L’Advanced Factories més digital
La democratització de la indústria 4.0
Avui et destaquem
El més llegit