Els tres salons se celebren en el marc de la Setmana de la Indústria | Fira de Barcelona
Els tres salons se celebren en el marc de la Setmana de la Indústria | Fira de Barcelona

La indústria química reunirà 700 expositors a Barcelona

Els salons Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast se celebren entre els dies 2 i 6 d'octubre

Els salons Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast i el World Chemical Summit reuniran, entre el 2 i el 6 d'octubre en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona, a 681 expositors i més de 300 ponents en més de 33.000 metres quadrats.

Segons ha informat Fira de Barcelona aquest divendres en un comunicat, el recinte barceloní "tornarà a ser el centre mundial" de la química aplicada i les seves indústries auxiliars amb la celebració conjunta dels tres salons i de la primera edició del fòrum.

Aquests esdeveniments posaran de manifest el paper fonamental que juguen la indústria química, la del tractament de superfícies i la del plàstic per al desenvolupament socioeconòmic actual.

Novetats en un esdeveniment amb 50 anys

Expoquimia, la Trobada Internacional de la Química -la primera edició de la qual va tenir lloc en 1965-, mostrarà en 17.700 metres quadrats les innovacions de 393 expositors.

Entre els projectes que es presenten, destaquen un nou bioplàstic per a impressió 3D i un altre que es degrada en contacte amb l'aigua, una unitat de crioteràpia humana o micro càpsules de ferro per enriquir aliments.

Més de 40 ponents internacionals participaran en la primera edició del WorldChemical Summit

Per la seva banda, Eurosurfas, que arriba al seu 28a edició, ocuparà 2.096 metres quadrats nets del pavelló 3 amb la participació de 62 expositors que mostraran les novetats del sector del tractament de superfícies, imprescindible per a altres sectors com el de l'automòbil o el de la construcció.

El sector dels plàstics té la seva representació en la 18a edició d'Equiplast, que comptarà amb la participació de 226 expositors directes en 13.536 metres quadrats de superfície expositiva neta.

Així mateix, més de 40 ponents internacionals participaran en la primera edició del WorldChemical Summit, la nova plataforma de referència global per a la indústria química aplicada on es debatran les solucions de la química per respondre als reptes de la societat del futur al voltant de sis eixos fonamentals (Energia, Aigua i Aire, Alimentació, Salut, Eficiència de Recursos i Societat Digital) per al benestar de la societat actual i com la indústria química contribueix a la seva resolució.

Més informació
Fira supera el seu rècord de facturació (de nou)
Fira de Barcelona obté els millors resultats de la història
El sector químic demana reduir la tarifa elèctrica
Avui et destaquem
El més llegit