ChemPlastExpo 2019: oberta la convocatòries per a empreses ponents

Les companyies que vulguin presentar els seus projectes a la fira d'IFEMA poden fer-ho fins l'1 de març

Imatge del ChemplastExpo | Cedida
Imatge del ChemplastExpo | Cedida

Oberta la convocatòria del Call for Papers de ChemPlastExpo 2019. Les empreses que vulgui participar com a ponents a la fira d'IFEMA poden presentar els seus projectes i casos d'èxit fins l'1 de març. Amb més, hauran de tenir en compte que els organitzadors de l'esdeveniment posaran l'accent en la indústria 4.0, les tecnologies de la internet de les coses, la intel·ligència artificial i la ciberseguretat industrial i el blockchain.

La del 2019 és la segona edició del ChemPlastExpo 2019, que se celebrarà del 7 al 9 de maig a IFEMA. La fira serà el punt de trobada de 200 marques per presentar les últimes solucions per la transformació del plàstic i les últimes innovacions en el sector de la química i acollirà el Congrés de Química Aplicada i Indústria 4.0 i el Congrés Europeu d'Enginyeria del Plàstic.

A la seva primera edició, el ChemPlastExpo 2019 va reunir més de 8.000 professionals de les indústries del plàstic i l'embalatge, l'automoció, l'electrònica, la farmacèutica, la cosmètica i l'aeronàutica, entre d'altres.

Més Informació
Chemplast premia els projectes més disruptius del sector químic i del plàstic
ChemPlast convoca els seus premis
ChemPlast Expo porta la química a Madrid
Avui et destaquem
Comentaris