Chemplast premia els projectes més disruptius del sector químic i del plàstic

Eurecat, Repsol, 3R Indústria 4.0 i el Centre Espanyol de Plàstics són els guardonats per la seva innovació i estratègia en tecnologies aplicades als negocis

Els premiats ChemPlast a la Competitivitat Industrial | Cedida Els premiats ChemPlast a la Competitivitat Industrial | Cedida

 

La setmana de la indústria de Madrid ChemPlastExpo ha premiat amb els ChemPlast Awards EurecatRepsol3R Industria 4.0 i el Centre Espanyol de Plàstics, d'entre 117 candidatures presentades. Els guardonats destaquen, segons el jurat, per la innovació, lideratge i estratègia en tecnologies aplicades als negocis. A més, també han premiat el conseller delegat de Cepsa, Pedro Miró Roig, amb el premi especial a la Trajectòria Professional.

Eurecat ha estat guardonat per la seva tecnologia de dispersió d'additius i nanoadditius dins del plàstic, que consisteix en la introducció d'un sistema de vibració per ultrasons on el plàstic es barreja amb els diferents additius per obtenir al final un material a la carta. El centre tecnològic ha rebut el premi a la millor innovació tecnològica en el camp del desenvolupament dels nous materials.

Més info: Plàstics amb les propietats naturals

Repsol, de la seva banda, ha guanyat el premi al millor projecte d'investigació per a la indústria per la seva solució tecnològica basada en copolímers EVA com a millora del flux en fred per als crus i petrolis. Mentrestant, 3R Industria 4.0 ha estat reconegut amb el premi a la millor iniciativa empresarial per la revolució 4.0 en la indústria per l'anomenat "operari connectat", que dóna tota la importància a la connexió digital de l'operari en el procés de transformació digital a les empreses.

Per acabar, el Centre Espanyol de Plàstics ha rebut el premi lideratge indústrial en l'ús de tecnologies i processos sostenibles, que reconeix la solució innovadora que "millor està augmentant la competitivitat de la indústria".

 

Més informació
ChemplastExpo posa el punt de mira en la sostenibilitat
El centre tecnològic de Manresa s'integra a Eurecat
Avui et destaquem
El més llegit