ChemplastExpo posa el punt de mira en la sostenibilitat

Més de 180 experts debatran sobre el futur del sector i les principals innovacions a la indústria en el congrés de química aplicada i indústria 4.0

Cartell promocional de la fira ChemplastExpo 2018 Cartell promocional de la fira ChemplastExpo 2018

Les principals empreses dedicades a la química i del plàstic tenen una cita a Madrid. Del 6 al 8 de novembre, IFEMA acollirà el Congrés de química aplicada i indústria 4.0, emmarcat en la fira ChemplastExpo 2018, reunirà els principals actors d'ambdós sectors per conèixer i debatre sobre les principals novetats a la indústria. En aquesta edició hi participaran més de 180 experts internacionals, els quals compartiran la seva visió sobre el present i el futur del sector i els mètodes per avançar cap a la sostenibilitat.

“La indústria química s'enfronta a un futur ple de nous reptes als quals ha de donar resposta en el curt-mig termini. El primer d'ells és el de la sostenibilitat i l'economia circular, que és també una de les prioritats d'Europa per generar creixement i ocupació. La Química ha de contribuir a donar solucions globals a problemes relacionats amb l'energia i el canvi climàtic, l'aigua i l'alimentació, així com la salut i el manteniment de recursos naturals i la protecció del medi ambient” explica José Garcia Reverte, director del programa del Congrés de química aplicada i indústria 4.0 i Congres Europeu d’Enginyeria del Plàstic.  Durant les conferències, però, tampoc hi faltaran les aportacions al voltant de nous materials, seguretat, legalitat o aplicacions al sector de la salut.

El químic és el sector amb més creixement a escala global, acumulant el 25% de les inversions de la indústria espanoyola en innovació i el 21% en personal investigador. 

Més informació
La química tarragonina preveu poca afectació de la prohibició del plàstic d'un sol ús
ChemPlast Expo porta la química a Madrid
La indústria química reunirà 700 expositors a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit