El congrés sobre l'internet de les coses llança un esdeveniment digital

L'IoT Solutions World Congress celebra el Digital Summit el 2 i 3 de desembre per debatre sobre la intel·ligència artificial i els bessons digitals

El congrés de l'internet de les coses serà digital fins l'edició de l'any que ve | iStock El congrés de l'internet de les coses serà digital fins l'edició de l'any que ve | iStock

El congrés de l'internet de les coses de Barcelona serà digital fins l'edició de l'any que ve. L'IoT Solutions World Congress llança el Digital Summit, un esdeveniment virtual que se celebrarà el 2 i 3 de desembre i al maig del 2021. Els organitzadors, Fira de Barcelona i l'Industrial Internet Consortium, han decidit portar el saló al format digital mentre no arriba la data del proper IOTSWC, previst per a l'octubre de l'any que ve. 

Aquest primer Digital Summit se centrarà en la implementació de la intel·ligència artificial i els anomenats bessons digitals (digital twins en anglès). En concret, els debats tractaran la manera d'utilitzar aquestes dues tecnologies en diferents sectors, com la indústria, la construcció, el transport, els edificis intel·ligents, la salut, l'energia i la indústria militar.   

Durant el primer dia, hi haurà 15 sessions, que comptaran amb la presència de representants d'empreses com BMW, Cisco, Dell, Intel i Oracle. També hi intervindran experts d'institucions com la Universitat de Califòrnia San Francisco i la International Organization for Standardization (IOS). L'ètica de la IA serà un dels temes que debatran. 

La segona jornada se centrarà en l'altra pota de l'esdeveniment, els bessons digitals: com milloren la presa de decisions i l'eficiència operativa. En aquest cas, empreses com LEGO, Microsoft, ABB i GE Aviation oferiran el seu testimoni. "Creiem que els Digital Summits que portarem a terme durant els propers mesos són la millor manera de mantenir l'ecosistema d'IoT actiu i actualitzat abans de la propera edició de l'IOTSWC", segons el director del congrés, Roger Bou.  

Més informació
400 empreses mostraran com digitalitzar la indústria en l’IoTSWC
Les empreses d'IoT ocupen 3.200 persones a Catalunya
L'IoT World Congress acull 20 empreses barcelonines
Avui et destaquem
El més llegit