400 empreses mostraran com digitalitzar la indústria en l’IoTSWC

IoT, intel·ligència artificial, ‘blockchain’, 5G i robòtica són algunes de les solucions tecnològiques que donarà a conèixer l’esdeveniment

Imatge de l'IoTSWC de l'any passat | Cedida Imatge de l'IoTSWC de l'any passat | Cedida

Les solucions tecnològiques més disruptives es donen cita de nou a l’IoTSWC 2019, que tindrà lloc del 29 al 31 d’octubre al recinte de Gran Via. Aquest any, l’esdeveniment reunirà més de 400 empreses expositores que mostraran les seves solucions per a la digitalització de les indústries, segons informen en un comunicat.

Organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració amb l’Industrial Internet Consortium (IIC), es tracta del major esdeveniment internacional dedicat a la internet industrial. Aquest any, l’IoTSWC preveu créixer un 15% en nombre d’expositors respecte a l’any passat, amb empreses provinents de sectors com tecnologies de la informació, desenvolupadors de plataformes de software, empreses de ciberseguretat, proveïdors de serveis i de telecomunicacions, firmes d’automatització industrial, consultores, fabricants de hardware, centres tecnològics i d’R+D, incubadores, associacions i entitats relacionades amb l’IoT. Entre les companyies participants destaquen algunes com Microsoft, Sas, Vodafone o Siemens, entre altres.

Així mateix, el congrés també comptarà amb la presència d’estands d’altres països com Grècia, Àustria, Alemanya, Espanya, Catalunya i Barcelona, que aportaran a l’esdeveniment un nodrit grup d’empreses, moltes d’elles pimes i startups vinculades a l’ecosistema IoT.

Com a novetat d’enguany, l’IoTSWC estrena una àrea específica anomenada IoT Solutions.Font per donar visibilitat a startups amb productes i serveis originals i innovadors basats en la internet de les coses, la intel·ligència artificial o el blockchain, testats ja al mercat i amb possibilitats d’internacionalització. A més, juntament amb Connector Startup Accelerator, s’han seleccionat 20 empreses emergents de les quals en sortirà una guanyadora que tindrà accés directe a un programa d’acceleració.

L’esdeveniment també tindrà gairebé 200 sessions estructurades al voltant de nou eixos temàtics: tecnologies facilitadores d’IoT, transport connectat, fabricació, energia i subministraments, sector salut, construcció i infraestructures, altres indústries, intel·ligència artificial, i blockchain.

Més informació
L’IoTSWC mostrarà en acció cinc nous projectes d’Internet de les Coses
Blockchain i criptoeconomia protagonitzen l'IoTSWC
Més IoT i intel·ligència artificial a l'IoT Solutions World Congress 2018
Avui et destaquem
El més llegit