L'IoT World Congress acull 20 empreses barcelonines

El conjunt d’aquestes startups seleccionades per Barcelona Activa per la Barcelona Industry Week facturen uns 6 milions d’euros i donen feina a 200 persones

Tot a punt per la Barcelona Industry Week | Fira de Barcelona Tot a punt per la Barcelona Industry Week | Fira de Barcelona

Barcelona Activa ha seleccionat 20 empreses amb base a la ciutat i que utilitzen dispositius d’Internet de les Coses (IoT) de nova generació per participar a l’IoT World Congress. L’esdeveniment, emmarcat en la Barcelona Industry Week, tindrà lloc del 29 al 31 d’octubre en el recinte Gran Via de Fira Barcelona. El conjunt d’aquestes startups de Barcelona facturen uns 6 milions d’euros i donen feina a 200 persones. Totes elles han implementat sistemes que permeten oferir solucions als problemes de mobilitat, de seguretat, de robòtica per les feines més automatitzades, i obtenció de solucions d’eficiència energètica i en el camp de la medicina, entre d’altres.

Més info: Barcelona Activa potencia l'expansió de 30 empreses

Les empreses són Cigo!, Xamiot Bitmetrics, Sinapse Energia, USE IT Health, AEInnova, ,Ctr4 enviro, Digital Smart Group, IN2, Innovum Solutions, IOTIP, Mycelium, PickData, Slash Mobility, SLB Systems, Tedeloc, Thingtia, Tracktio i Sensing Control. A l’estand també acompanyarà les empreses el Centre d’Innovació i Tecnologia de la UPC (CIT UPC), l’instrument de transferència tecnològica de la universitat.

A més, per primera vegada, l’estand de l’Ajuntament de Barcelona disposarà d’un espai d’atenció a les empreses estrangeres que vulguin aterrar o fer negocis a Barcelona, i atraure així noves activitats comercials i tecnològiques a la ciutat. Barcelona Activa oferirà uns tours inspiracionals dirigits a empreses industrials i del sector creatiu i cultural perquè també tinguin en compte totes les eines i recursos que els ofereix l’alta tecnologia i la digitalització. Es faran visites guiades als recintes de l’IoT i Industry.

Al saló Industry, Barcelona Activa donarà visibilitat dels seus serveis de Suport al Prototipatge empresarial del Parc Tecnològic, útils especialment per a les empreses que fan el pas a produir peces i eines digitalitzades. L’entitat municipal de l’Ajuntament de Barcelona explicarà com ofereix a les empreses tant formació en aquest àmbit com l’ús accessible de les eines necessàries per a la fabricació digital. En aquest estand també estarà present la Xarxa d’Ateneus de Fabricació, que compta amb cinc espais a la ciutat. Els Ateneus són un recurs públic, amb màquines per a la fabricació digital i amb persones que capaciten pel seu ús, obert a tota la ciutadania, en especial al sector educatiu i a les persones emprenedores.

Més informació
Barcelona Activa destina el 53% del pressupost a l'ocupació de qualitat
Barcelona Activa busca nous projectes emprenedors
Barcelona Activa, premiada per les seves pràctiques en igualtat de gènere
Avui et destaquem
El més llegit