Un 'crowdfunding' per lluitar contra el coronavirus

Migranodearena.org inicia una campanya de micromecenantge per recaptar 150.000 euros per l'Hospital Clínic de Barcelona

Tècnic del laboratori de l'Hospital Clínic fent proves de coronavirus | ACN (H. Clínic) Tècnic del laboratori de l'Hospital Clínic fent proves de coronavirus | ACN (H. Clínic)

La plataforma de micromecenatge social Migranodearena.org i l'Hospital Clínic de Barcelona, a través de la Fundació Clínic, han llançat una campanya per a recaptar 150.000 d'euros que ajudaran a cobrir les despeses assistencials, materials i de recerca per a combatre i frenar el coronavirus, segons ha anunciat la plataforma en un comunicat.

La campanya va començar fa tres dies i ja ha recaptat més de 27.229 euros gràcies a més de 600 de donacions anònimes. Encara es poden fer donacions durant 43 dies, en els quals les dues entitats confien arribar al seu objectiu.

Donat l'excepcionalitat del moment, l'Hospital Clínic destinarà els beneficis a atendre les necessitats més urgents i prioritàries identificades. Per això, l'entitat anirà informant puntualment als donants sobre quin és el destí de la seva contribució. D'aquesta manera tots els participants podran saber on han destinat la seva aportació i quin resultat ha generat.

Més informació
'Delivery' sense cost per als herois de la crisi del coronavirus
L'Estat mobilitza 200.000 milions d'euros per pal·liar l'impacte del coronavirus
L’abecedari del treball en època de coronavirus
Avui et destaquem
El més llegit