La tecnologia com a repte postcovid al DES

El Digital Enterprise Show se celebrarà entre el 15 i el 17 de setembre a IFEMA

Una edició passada de la fira Digital Enterprise Show | Cedida Una edició passada de la fira Digital Enterprise Show | Cedida

La tornada de les fires i congressos després de l'estiu té com a un dels noms propis Digital Enterprise Show (DES). Amb la tecnologia com a un dels reptes de les empreses en l'era postcoronavirus, el DES se celebrarà entre el 15 i el 17 de setembre a IFEMA, a Madrid. Després que s'ajornés sense data la cinquena edició que s'havia de celebrar al maig, ara s'ha trobat el moment. 

L'objectiu del DES, segons ha explicat l'organització del mateix saló a través d'una nota de premsa, és que el sector tecnològic contribueixi a la recuperació econòmica de la crisi que haurà deixat la covid-19. Ho faran apropant les solucions digitals a les empreses per a que puguin millorar la productivitat. La fira comptarà amb la presència d'actors rellevants del sector tecnològic, així com d'empreses que busquen solucions de cloud i ciberseguretat i institucions i organitzacions empresarials. 

El tema central tractarà els reptes i necessitats tecnològics de l'etapa postcovid. "En el context actual, és crucial compartir experiències i descobrir les solucions tecnològiques que ens ajudaran a reimpulsar els negocis i canviar la dinàmica econòmica després de la crisi sanitària", afirma el director del Digital Enterprise Show, Lluis Altés

Més info: El DES tanca la seva quarta edició amb un 26% més de visitants

El DES2020 forma part del pla de reactivació econòmica del Govern central, així com de la Comissió Europea. És un dels pocs esdeveniments tecnològics que han ajornat l'edició i no l'han cancel·lat, com van fer el Mobile World Congress (MWC) i la Hannover Messe. La intel·ligència artificial, la ciberseguretat, l'internet de les coses, la indústria 4.0, el màrqueting digital i el cloud marcaran l'agenda del DES2020. 

Més informació
Grans empreses impulsen la innovació de les startups al DES
Les cinc tecnologies que marquen el DES i les més atractives per invertir
Avui et destaquem
El més llegit