Grans empreses impulsen la innovació de les startups al DES

A l'Innovation Hub s'hi comparteixen idees i projectes transformadors de múltiples verticals a través de la tecnologia

El DES celebra la quarta edició de l'Innovation Hub | Cedida El DES celebra la quarta edició de l'Innovation Hub | Cedida

El Digital Enterprise Show (DES) celebra la quarta edició de l'Innovation Hub, un fòrum dedicat a la innovació i a les startups en el qual s'hi comparteixen idees i projectes transformadors de múltiples verticals a través de la tecnologia. L'objectiu d'aquest fòrum és connectar emprenedors amb possibles inversors, acceleradores i grans companyies per establir relacionals de negoci a futur. Per la seva banda, les grans corporacions troben en l'Innovation Hub un espai on accedir a models innovadors i disruptius i a professionals amb molt talent que poden ajudar-los en la seva estratègia de digitalització.

Més info: Indústria 4.0, 'blockchain' i Intel·ligència Artificial, al Digital Enterprise Show

L'Innovation Hub se celebra al llarg del 22 de maig, en el marc de DES2019 a Ifema, el major esdeveniment sobre transformació digital. "Entenem que, dins del procés de transformació d'una empresa, la innovació i com es concep aquesta dins de la corporació, és un ingredient fonamental per estar en el grup d'empreses capdavanters. L'Innovation Hub reuneix a tots els referents de l'ecosistema innovador i conformant un gran espai on compartir i descobrir nous models de negoci, noves cadenes de valor digitals i noves economies digitals", comenta Lluis Altés, managing director del DES.

Unes 30 startups de diversos sectors com la Indústria 4.0, Mobilitat Urbana, Serveis Energètics, Ciutats i Sector Públic, Banca i Assegurances, Salut Digital, TELCO, Mitjans i Entreteniment, Turisme i Retail, Comerç Electrònic i Logística; comptaran amb un espai per realitzar un elevator pitch de 5 minuts davant d'inversors, grans corporacions i acceleradores de tot el món.

La jornada comptarà també amb la participació de destacats experts internacionals que aportaran a aquests nous emprenedors les claus perquè desenvolupin el seu model de negoci i innovin de la mà de grans corporacions. Entre ells destaca Dan Toma, autor del llibre The Corporate Startup, qui parlarà d'innovació oberta, posant el focus en la necessitat de combinar el coneixement intern de cada companyia, així com amb l'extern, provinent de professionals i corporacions externes, com a nova estratègia d'innovació i creixement.

Més informació
Ifema es converteix en coorganitzador del Digital Enterprise Show
La intel·ligència artificial, protagonista del Digital Enterprise Show
El Digital Enterprise Show repetirà a Madrid
Avui et destaquem
El més llegit