El districte 22@ capta el 41% d'inversió en oficines de Barcelona

L'associació 22@Network Barcelona xifra en 117 milions la inversió produïda durant el 2023 al districte

L'estudi detalla que la superfície total contractada a Barcelona va ser de 246.000 metres quadrats | ACN L'estudi detalla que la superfície total contractada a Barcelona va ser de 246.000 metres quadrats | ACN

La inversió en oficines al districte del 22@ es va enfilar fins als 117 milions d'euros el 2023, el 41% del volum total del conjunt de Barcelona. Aquesta és la principal conclusió d'un estudi de l'associació 22@Network Barcelona en col·laboració amb la consultora Cushman&Wakefield, que recorda que l'últim any va estar marcat per la "manca" d'activitat inversora per la pujada dels tipus d'interès.

El document també detalla que la superfície total contractada a la capital catalana va ser de 246.000 metres quadrats, dels quals un 20% van ser al 22@, i afegeix que hi ha 109.000 metres quadrats en construcció en el districte. Després de tot, l'associació de professionals ha demanat "flexibilitzar" les normatives urbanístiques i les activitats permeses en l'entorn per tal de "dinamitzar" la zona.

L'estudi detalla que la superfície total contractada a Barcelona va ser de 246.000 metres quadrats

"Si l'entorn és atractiu en serveis, equipaments i activitats, les oficines s'omplen", ha dit el president de la comissió d'urbanisme i territori del 22@Network Barcelona, Javier Bernades, durant la presentació de l'estudi. El directiu ha assenyalat com a "prioritari" que el pròxim Govern modifiqui la normativa del coliving per a permetre'l en sòl d'activitat econòmica.

Més info: Qonto es trasllada al districte tecnològic de Barcelona 22@

Més informació
El 22@ capta el 96% de la inversió en oficines del primer semestre
Henkel es trasllada al districte 22@ de Barcelona
El 22@ prepara un nou pla estratègic per al barri
Avui et destaquem
El més llegit