L’efecte del Barça femení: rècord en l’ús del ‘motosharing’ a Barcelona

L'equip liderat per Alexia Putellas registra un augment dels nous hàbits de mobilitat a la ciutat comtal durant els dies de partit

L'equip liderat per Alexia Putellas registra un augment dels nous hàbits de mobilitat | EP L'equip liderat per Alexia Putellas registra un augment dels nous hàbits de mobilitat | EP

L'efecte del Barça Femení ja es nota als hàbits de mobilitat dels barcelonins. La companyia catalana Cooltra, líder en mobilitat sostenible sobre dues rodes a Europa, va triplicar l'ús del seu servei de motosharing amb inici i final als voltants del Camp Nou, coincidint amb el partit de semifinals de la Champions que l'equip blaugrana va disputar contra les alemanyes del Wolfsburg.

En concret l’empresa va registrar 350 trajectes amb inici o final en un radi de 500 metres al voltant de l'estadi. Aquestes xifres suposen més que triplicar l'ús habitual del servei de Cooltra en un dia normal sense partit, quan es registren al voltant d'un centenar de trajectes diaris al mateix perímetre.

Segons Oriol Marimón-Clos, director general de B2C de Cooltra: “la companyia va registrar divendres passat un increment molt notable dels trajectes que van començar i van finalitzar al voltant del Camp Nou, coincidint amb el partit entre els equips femenins del Barça i el Wolfsburg, que va representar un rècord mundial d’assistència d’un partit protagonitzat per dones futbolistes”. Marimón-Clos confessa que “des de Cooltra estem molt contents de contribuir a la mobilitat sostenible a la nostra ciutat, i més encara en moments tan complexos per al trànsit de Barcelona com són els partits multitudinaris al Camp Nou. A més, com a companyia nascuda a Barcelona, ​​des de Cooltra estem satisfets de saber que els nostres usuaris donen suport a l'èxit creixent de l'esport femení”.

Més informació
Futpro i el Barça femení com a punt de partida
La revolució del futbol té nom de dona
Avui et destaquem
El més llegit