Foment a Sánchez: la reforma laboral s'ha de "modernitzar"

Josep Sánchez Llibre trasllada set reivindicacions al president del Govern espanyol en la trobada a la seu de la patronal

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre | ACN El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre | ACN

Foment del Treball ha traslladat al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, la necessitat que la reforma laboral "no es derogui" sinó que es "modernitzi". En la trobada, el president de la patronal, Josep Sánchez Llibre, ha fet set reivindicacions al cap de l'executiu, entre les quals es troba la mesura referent a la reforma laboral de Mariano Rajoy, que considera que és suficient modificar i no cal eliminar. 

Més info: Laboral i pensions: les batalles econòmiques del nou Govern espanyol

Sánchez Llibre considera que la mesa de diàleg entre agents socials i econòmics "s'ha d'aprofitar per posar-se d'acord". Una altra de les mesures que ha sol·licitat el president de la patronal ha estat la creació d'un consorci per a Rodalies i uns preus de l'energia més "competitius".

Sobre la reunió entre el president de la Generalitat, Quim Torra, i Sánchez, el dirigent de la patronal ha celebrat que és el "primer pas" per recuperar l'estabilitat política i econòmica.

Més informació
Foment del Treball: "Prou d'apujar impostos!"
Foment vol construir ponts entre Barcelona i Madrid
Avui et destaquem
El més llegit