La Fórmula 1 reuneix els presidents de FIA, del RACC i el conseller Torrent

Mohammed ben Sulayem efectua la seva primera visita oficial al Gran Premi de Fórmula 1 com a president de la FIA

Mohammed ben Sulayem (FIA), Josep Mateu (RACC), el conseller Roger Torrent i Albert Castellanos, secretari d'Empresa i Competitivitat | Cedida Mohammed ben Sulayem (FIA), Josep Mateu (RACC), el conseller Roger Torrent i Albert Castellanos, secretari d'Empresa i Competitivitat | Cedida

El president de la Federació Internacional de l’Automòbil (FIA), Mohammed ben Sulayem, i el president del RACC, Josep Mateu, s’han reunit aquest matí amb el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, i amb el secretari d'Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, al Palau de Pedralbes, amb motiu de la celebració de l‘F1 Pirelli Gran Premi d’Espanya que, des divendres i fins diumenge, se celebra al Circuit de Barcelona-Catalunya.

El conseller Torrent, que també és president del Circuit, ha rebut al president de la FIA i al president del RACC en nom del govern de la Generalitat. Es tracta de la primera vegada que Mohammed ben Sulayem visita oficialment el Gran Premi al nostre país com a president de la Federació Internacional de l’Automòbil, càrrec per al qual va ser escollit el desembre del 2021.

El RACC és membre de ple dret de la FIA des del 1997. Participa directament en l’activitat esportiva, com a organitzador del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada-Rally d’Espanya, prova puntuable al mundial de Ral·lis, i com a organitzador del Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit, a més d’implicar-se de forma activa en els projectes de mobilitat de la FIA amb l’impuls d’estudis i campanyes per fomentar una mobilitat segura i sostenible.

Més informació
El Racc avalua l'impacte mediambiental de tot el cicle de vida dels vehicles
El Mobility Institute del RACC s'adhereix al Global Mobility Call
MotoGP i Fórmula 1 al Circuit de Catalunya fins el 2026
Avui et destaquem
El més llegit