Hispack s'ajorna a la tardor del 2021

El saló de 'packaging' se celebrarà entre el 19 i el 22 d'octubre del 2021

Assistents a la darrera edició de la fira Hispack el 2018 | Cedida Assistents a la darrera edició de la fira Hispack el 2018 | Cedida

Hispack canvia de dates. La fira del packaging, que s'havia de celebrar a la primavera del 2021, s'ha ajornat a la tardor. La Fira de Barcelona assegura que la decisió de prorrogar el saló ha estat motivada per no coincidir amb altres cites europees del sector, que s'han reordenat arrel de la covid-19. D'aquesta manera, vol garantir la participació internacional i que es desenvolupi en un context més favorable, i l'ajorna fins al 19, 20, 21 i 22 d'octubre. 

"En aquest escenari guanyem temps per organitzar una gran fira, representativa de la potència del sector, en un moment en què la recuperació econòmica estigui més afiançada, amb més oportunitats comercials per als nostres expositors i visitants, i amb unes millors expectatives respecte a la participació internacional i la visita de compradors de mercats exteriors", assegura el director d'Hispack, Xavier Pascual, a través d'un comunicat.  

Més info: Alimentaria se celebrarà (el 2021)

L'esdeveniment coincidirà amb la fira de tecnologia Alimentaria Food Tech, amb l'objectiu d'aprofitar sinergies per atreure empreses i professionals de la indústria de l'alimentació i les begudes. L'organització d'Hispack ha recordat que l'aposta per a l'any que ve és incrementar la presència de companyies de materials, maquinària de procés, automatització i logística. El segon eix estratègic serà la internacionalització, fet pel qual s'ha reubicat la fira. Per fer-ho, es potenciarà un programa de compradors convidats, i s'afegiran trobades, reunions i activitats virtuals per arribar a un públic més ampli. 

Des de la Fira de Barcelona asseguren que ja hi ha 200 expositors confirmats per a la cita de la tardor del 2021, amb més de 15.000 metres quadrats d'espai reservat en el recinte de Gran Via. L'última edició d'Hispack -el 2018- va reunir 823 expositors i va ocupar 40.000 metres quadrats.  

Més informació
Fira de Barcelona es prepara per posar-se en marxa a la tardor
Fira de Barcelona vol ser el motor de la recuperació
Hispack i FoodTech reben 40.000 visitants
Avui et destaquem
El més llegit