Els hotels de Barcelona facturaran un 28% més pel MWC

La preu de pernoctar a la capital s'incrementa però el transport s'abarateix: les principals connexions amb el Prat són un 18% més barates que el 2018

Els hotels de tres i quatre estrelles de Barcelona un 28% més cars duran el MWC Els hotels de tres i quatre estrelles de Barcelona un 28% més cars duran el MWC

Els hotels de Barcelona faran l'agost en ple febrer. Segons els experts del portal de reserves hoteleres Kayak, arran de la celebració de l'onzena edició del Mobile World Congress (MWC), el cost de pernoctar a un hotel de la capital catalana s'ha incrementat fins a un 28% en hotels de tres i quatre estrelles.

Amb tot, si bé l'allotjament s'ha encarit, no ho han fet els avions. De fet, segons la companyia, el preu dels bitllets des dels principals mercats d'Europa i Amèrica fins al Prat ha disminuït un 18% de mitjana. En aquest sentit, destaca l'abaratiment dels avions provinents d'Alemanya, Mèxic i Argentina, un 30% més barats que el 2018.

La nova edició del MWC se celebrarà del 25 al 28 de febrer a Fira de Barcelona i comptarà amb 2400 expositors i l'assistència de més de 107.000 professionals d'arreu del món.

Més informació
Què ens porta de nou el Mobile World Congress?
Les marques 'top' (i novetats) del Mobile World Congress
MWC: 5G, IA i la Renfe
Avui et destaquem
El més llegit