L'ICF entra en un projecte per promoure l'educació econòmica entre els 'millenials'

El projecte té com a objectiu principal oferir als joves d’entre 18 i 30 anys informació bàsica a les universitats catalanes

El projecte està liderat pel financer Jordi Mabras i el comunicador Sergi Mas | Cedida El projecte està liderat pel financer Jordi Mabras i el comunicador Sergi Mas | Cedida

L'Institut Català de Finances (ICF) ha signat un acord de col·laboració per donar suport al projecte Economia per a millennials, una iniciativa creada i liderada per Jordi Mabras, financer, divulgador i formador en temes financers; i Sergi Mas, periodista i presentador de programes de televisió i ràdio. El projecte té com a objectiu principal oferir als joves d’entre 18 i 30 anys informació econòmica i financera bàsica per tal de facilitar-los una gestió òptima del seu pressupost i una correcta presa de decisions econòmica-financeres com, per exemple, la gestió de préstecs.

Més info: L’ICF impulsa el creixement de 390 empreses a Catalunya

Economia per a millennials difondrà aquest tipus de continguts en sessions presencials a diferents universitats catalanes durant aquest 2019. De fet, ja s’han tancat acords de col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i la Universitat Ramón Llull (Universitat de Blanquerna, Salle i IQS). Per a aquest any, està previst que es realitzin entre tres i sis sessions presencials.

Aquest acord de col·laboració reafirma el compromís de l’ICF amb la promoció de coneixements econòmics i financers entre els joves, així com la seva missió de generar valor afegit per a conjunt de la societat. En aquest sentit, el nou conveni se suma al que l’ICF manté amb l’IEF des de fa sis anys per participar en el programa d’Educació Financera a les Escoles de Catalunya (EFEC).

Més informació
L'ICF concedeix un prèstec participatiu a Reyes Varón
L’ICF inverteix 1 milió d’euros en BuildAir
Avui et destaquem
El més llegit