L’ICF inverteix 1 milió d’euros en BuildAir

L’empresa de Molins de Rei incrementarà la seva activitat comercial a Europa i Orient Mitjà amb aquesta injecció de capital

Un dels hàngars de BuildAir | Cedida Un dels hàngars de BuildAir | Cedida

El fons de Capital Expansió de l’ICF ha invertit 1 milió d’euros en l’empresa catalana BuildAir, especialitzada en el disseny, producció, comercialització i manteniment d’estructures i hangars inflables de gran dimensió per als sectors aeronàutics i de defensa. L’objectiu ha estat impulsar el creixement de la companyia de Molins de Rei, segons informen en un comunicat.

Gràcies a aquesta injecció de capital, BuildAir incrementarà la seva activitat comercial a Europa i Orient Mitjà, a més d’iniciar l’expansió cap a la indústria aeronàutica nord-americana i obrir nous mercats. L’empresa vol penetrar en nous verticals industrials com el compostatge, mineria, obra civil i estructures per camps d’assistència sanitària i ajut humanitari.

BuildAir, nascuda el 2001 com una spin off del Centre Internacional de Mètodes Numèrics d’Enginyeria (CIMNE), ha realitzat projectes nacionals i també a l’estranger a Polònia, Marroc, Hongria, Singapur, Brasil i Xile. Actualment, desenvolupa solucions a l’Orient Mitjà, on ha instal·lat l’hangar inflable per aviació més gran del món. Els seus clients principals són Airbus D&S, Lufhthansa Technik, Summit Poslka i Saudia Airlines.

Més capital per a les empreses catalanes

D’altra banda, Capital Expansió, el fons de capital risc dirigit a pimes en fase de creixement, preveu ampliar el seu import màxim per ocupació fins als 5 milions d’euros. Les inversions es destinen a empreses amb activitat a Catalunya i amb un volum de facturació superior als 4 milions d’euros.

Més informació
L’ICF inverteix 2,5 milions d’euros en 16 startups catalanes
L’ICF ajuda a finançar pimes catalanes amb 213 MEUR
L'ICF finança menys empreses però amb més diners
Avui et destaquem
El més llegit