L'Institut Català de Finances impulsa el coneixement de la banca pública

L'organisme ha llençat una campanya de comunicació relacionada amb àmbits com el finançament, la sostenibilitat, la digitalització i l'habitatge social

Exterior de la seu de l'Institut Català de Finances | Cedida Exterior de la seu de l'Institut Català de Finances | Cedida

L’Institut Català de Finances ha activat una campanya, fins al 8 d’octubre, per explicar el paper de l’entitat en l’accés al finançament i la inversió per al teixit empresarial. Sota el títol Tens tot el nostre crèdit, la campanya es podrà veure a televisió, premsa, ràdio i mitjans digitals. L’acció vol tractar àmbits com el finançament, la sostenibilitat, la digitalització i l’habitatge social. L’objectiu final és que cap persona o entitat es quedi sense desenvolupar un projecte per la manca de finançament. 

A principis d’any, el Govern va nomenar Vanessa Servera com a nova consellera delegada de l'Institut Català de Finances (ICF). Servera substituirà així a Jordi Òliva, qui estava al capdavant de l'ICF des del novembre del 2021.  Nascuda a Tarragona el 1976, Servera és Llicenciada en Física per la UB i té un màster en Finances per l'Institut d'Estudis Financers. Durant la seva trajectòria ha estat vinculada durant diversos anys a l'ICF: entre el 2001 i el 2004 com a analista financera, entre el 2004 i el 2008 com a cap d'Inversions Creditícies, entre 2008 i 2009 com a directora financera i entre el 2012 i el 2017 com a directora de Finances, Control, Operacions i Processos.

Des del 2017 exerceix de directora general de Finances i Operacions. L'executiu ha destacat que durant la seva carrera a l'ICF Servera ha coordinat projectes de transformació digital, homologació jurídica i migració de sistemes informàtics. En el camp de la docència, actualment és professora del Màster Internacional de Banca de la Barcelona Business School sobre Digital Banking i ha impartit classes a professionals de banca sobre Riscos Financers, Valor en Risc, Anàlisi de Clients en Banca Corporativa en diferents cursos i màsters.

Més informació
L'ICF inverteix 10 milions d'euros en el segon fons de salut d'Asabys
L'Institut Català de Finances inverteix 10 MEUR en un fons d'Abac Capital
Vanessa Servera, nova consellera delegada de l'Institut Català de Finances
Avui et destaquem
El més llegit