L’ICF i l’IEF formen més de 20 directives i emprenedores en finances sostenibles

Es tracta d'un concepte clau que en els darrers anys ha anat guanyant protagonisme

Documents de l'Institut Català de Finances | Cedida Documents de l'Institut Català de Finances | Cedida

L’Institut Català de Finances (ICF), conjuntament amb l’Institut d’Estudis Financers (IEF), ha organitzat una sessió formativa per a directives, empresàries i emprenedores amb l’objectiu de capacitar-les en finances sostenibles, dotant-les d’eines i coneixements que facilitin l’accés al finançament per impulsar els seus projectes empresarials.

Més d’una vintena de professionals han participat en aquesta sessió, celebrada a la seu de l’ICF en el marc del Dia de l’Educació Financera. Sota el títol Reptes en el finançament i sostenibilitat de l’emprenedoria en femení, les assistents han aprofundit, de la mà de la responsable de finances sostenibles a l’IEF Eva Hernández, sobre les finances sostenibles, un concepte clau que en els darrers anys ha anat guanyant protagonisme. 

La directora general d’inversions creditícies de l’ICF, Anna Àlvarez apunta que "des de l’ICF volem aportar el nostre granet de sorra perquè les directives tinguin les eines necessàries per afrontar els reptes de futur amb més garanties d’èxit”. “Les dones són clau pel desenvolupament econòmic. Entre totes podrem fer un món més just, sostenible i equitatiu”, ha conclòs Àlvarez.

Durant les dues hores de formació, s’han explicat els diferents productes financeres sostenibles que existeixen actualment, quines són les seves principals característiques i com poden les empreses accedir a aquests recursos. En aquest sentit, també s’han abordat els riscos i les oportunitats de dur a terme projectes sostenibles.

Més informació
L'ICF dedica 24 MEUR dels FEDER a les pimes del país
L'ICF finança més de 1.200 empreses per 535 MEUR
Avui et destaquem
El més llegit