Freshly Cosmetics, Toni Pons i Concentrol opten als Catalonia Trade Leaders

El nom de l’empresa guanyadora dels premis es donarà a conèixer durant la 'Setmana de la Internacionalització' d’ACCIÓ

Imatge d'un vaixell de càrrega | iStock Imatge d'un vaixell de càrrega | iStock

La firma de cosmètics naturals Freshly Cosmetics (Reus), el fabricant d’especialitats químiques per a clients industrials Concentrol (Riudellots de la Selva) i la marca d’espardenyes Toni Pons (Girona) són les tres empreses finalistes dels Catalonia Trade Leaders. El reconeixement, que vol visibilitzar projectes referents en comerç internacional i amb repercussió en els canals digitals, s’entregarà durant la 29a Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ (17-21 d’octubre). 

Les empreses seleccionades s’han triat a partir d’una seixantena de candidatures. El jurat dels premis està format per representants de les següents entitats i organitzacions: ACCIÓ, Pimec, Foment del Treball, Consell General de Cambres de Catalunya, Caixabank, AMEC, Unió Patronal Metal·lúrgica, Secartys i dues expertes en internacionalització a través dels canals digitals. 

El 19 d’octubre, durant la jornada central de la Setmana, els finalistes (Freshly Cosmetics, Toni Pons i Concentrol) tindran tres minuts per exposar el seu cas. A continuació, el públic assistent podrà votar l’opció guanyadora. Les tres candidatures tenen el comú denominador que, a partir de l’esclat de la pandèmia, van saber traslladar el pes del seu negoci al canal digital. 

En paral·lel als guardons, ACCIÓ utilitzarà l’esdeveniment per difondre la funció de tots els agents de suports a la internacionalització de l’economia catalana. La xarxa d’oficines de l’agència de la Generalitat a l’estranger està formada per 40 oficines repartides per l’Àfrica subsahariana, Amèrica del Nord i Central, Amèrica del Sud, Àsia meridional, Europa occidental, Europa oriental, Àsia central, Extrem Orient, Orient Mitjà, nord d’Àfrica, Sud-est asiàtic i Oceania. 

Més informació
Els reptes del comerç internacional
Acció capta de mitjana 1,6 milions d'euros d'inversió estrangera cada dia
Les startups de la línia Startup Capital d’Acció creen 500 llocs de treball
Avui et destaquem
El més llegit