El CEO d'ISE, Mike Blackman | Cedida
El CEO d'ISE, Mike Blackman | Cedida

ISE tornarà el 31 de gener després d'una edició "triomfal"

El certamen torna a canviar de dates de cara al 2023 i celebra el seu debut complet a Fira amb més de 43.000 assistents

Integrated Systems Europe, la principal fira de l'audiovisual professional a Europa, tanca la seva primera edició completa a Barcelona amb el que consideren un "debut triomfal". Tot i que no ha assolit les xifres del MWC a què aspiraven -uns 60.000 visitants a l'edició d'enguany del congrés de la GSMA- el saló dirigit per Mike Blackman ha superat les expectatives dels expositors i assistents en l'aterratge a Fira de Barcelona després d'una edició parcial el 2021.

Segons el director executiu d'ISE, l'organització esta "encantada d'haver brindat una paltaforma exitosa per als nostres expositors i partners". orgullós de l'edició, Blackman espera "aprofitar l'èxit per tornar un any més a Barcelona". L'edició del 2023, segons ha anunciat l'organització, se celebrarà a l'espai de Fira de Barcelona entre el 31 de gener i el 3 de febrer de l'any vinent, fora del radi d'acció del MWC. 

Així, ISE ha registrat un total de 43.691 assistents en la seva primera experiència barcelonina sense restriccions. Uns 834 expositors han ocupat els 48.000 metres quadrats de sis pavellons del recinte Gran Via de Fira Barcelona, en el que el congrés s'ha establert com "un nou punt de referència amb gran quantitat d'oportunitat per explorar noves solucions i negocis". Val afegir, a més, que unes 300 empreses xineses no han pogut assistir al congrés per les restriccions sanitàries del país; així com tampoc ho han fet les firmes russes, a les que no s'ha permès l'accés per la invasió d'Ucraïna. 

Entre els actes més destacats celebrats a Fira durant els quatre dies que ha durat el congrés han estat els dos keynote speakers, Refik Anadol i Alan Greenberg, que en les seves respectives ponències han agrupat uns 1.000 espectadors. També els dos mappings audiovisuals que han il·luminat durant part de la setmana la Plaça Espanya i la Casa Batlló. 

A l'edició d'enguany també s'ha afegit la celebració de l'IoT Solutions World Congress, que ha ocupat el pavelló 4 del recinte Gran Via per explotar les sinergies entre l'audiovisual i el sector de la tecnologia connectada. A les ponències amb més afluència de la setmana s'ha d'afegit la d'Ann Dunkin, CIO del departament d'Energia dels Estats Units, en el marc del congrés d'Internet de les Coses.

Més informació
L'ISE celebra a Barcelona l'omnipresència de l'audiovisual
ISE calcula una contribució a la ciutat de 215 MEUR
ISE vol atrapar el Mobile
Avui et destaquem
El més llegit