ISE posposa l'edició del febrer i se celebrarà al maig

Mike Blackman anuncia la decisió a causa de la variant òmicron a l'espera que es recuperi la confiança en els viatges internacionals

El director d'ISE, Mike Blackman | ACN El director d'ISE, Mike Blackman | ACN

ISE, la major fira audiovisual del món, posposa la seva edició del febrer per la incidència de la variant òmicron. El congrés se celebrarà entre el 10 i el 13 de maig al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, segons ha anunciat el seu director, Mike Blackman. El dirigent considera que l'ajornament és el "millor camí" per la situació sanitària actual, tot esperant que en els mesos que queden fins a la celebració es recuperi "la confiança en els viatges internacionals i les reunions" en format presencial.

Les entitats organitzadores d'ISE donen suport a la decisió, tot considerant que l'esdeveniment tindrà "la millor forma possible en un context com l'actual", segons ha anotat David Labuskes, director d'AVIXA. Per la seva banda, el director de CEDIADaryl Friedman, ha afirmat que el canvi de dates es fa amb l'objectiu de garantir que ISE 2022 sigui un "gran èxit" per a públic i empreses participants.

ISE va aterrar a Barcelona el juny passat, després de celebrar-se a Amsterdam durant 16 anys. L'esdeveniment, considerat el Mobile World Congress del sector audiovisual, havia de celebrar la seva primera edició a Fira el febrer de 2021, però es va ajornar per culpa de la pandèmia, i finalment es va produir amb un format 50 vegades inferior a l'esperat.

Més informació
Blackman, obert a celebrar un ISE més gran
Un ISE deslluït promet una gran fira el 2022 a Barcelona
Blackman: "ISE will be larger than MWC in Barcelona"
Avui et destaquem
El més llegit