La Caixa facilita la contractació de 276 joves a Catalunya

El programa brinda un ajut directe a empreses, inclosos empresaris autònoms, associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre

Una de les beneficiàries del programa la Caixa Feina Jove | Cedida Una de les beneficiàries del programa la Caixa Feina Jove | Cedida

L’Obra Social La Caixa ja ha ajudat 276 joves catalans a trobar feina en el marc del programa la Caixa Feina Jove, cofinançat entre l’entitat i el Fons Social Europeu. Això ha estat possible gràcies a 184 empreses catalanes que s’han interessat pel programa i pels seus incentius per a l’ocupació juvenil. A tot l’Estat, el total de contractes facilitats a joves ha estat de 1.079.

Concretament, el programa facilita un ajut directe a empreses, inclosos empresaris autònoms, associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre, per a la contractació de joves desocupats d’entre 16 i 29 anys.

El Programa la Caixa Feina Jove té com a objectiu incentivar la contractació estable i de qualitat, per contribuir a la reducció de la desocupació entre els joves, dinamitzant alhora l’activitat empresarial i el creixement econòmic. En la primera convocatòria, el 65,6 % dels contractes finançats a Catalunya han estat indefinits i el 34,4 % temporals.

En paraules del president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé: «El nostre objectiu és que aquest pla d’ajuts sigui un estímul per a la contractació d’un col·lectiu que ha patit especialment amb la crisi: els joves. Oferint-los facilitats perquè es puguin incorporar al mercat laboral, els volem demostrar que confiem en ells i en la seva capacitat per construir un futur millor».

Més informació
CaixaBank, objectiu Portugal
L'Ajuntament de Barcelona i La Caixa destinen un milió d'euros a subvencionar projectes de recerca
L’Obra Social ”la Caixa” inverteix 18,5 milions d’euros en projectes socials
Avui et destaquem
El més llegit