Infojobs publica més de 400 llocs de feina pel MWC

El portal d'ocupació subratlla que el sector de l'hostaleria i la restauració és el que més vacants generen

Només InfoJobs recull 400 vacants pel congrés del mòbil Només InfoJobs recull 400 vacants pel congrés del mòbil

Infojobs ha recollit més de 400 vacants per cobrir llocs de feina relacionats amb el Mobile World Congress (MWC), que tindrà lloc del 25 al 28 de febrer als recintes Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona i a La Farga de l'Hospitalet de Llobregat. Els perfils més requerits pel saló són treballadors amb domini de l'anglès i coneixements de tecnologia, mentre que els llocs per cobrir són de promotor i d'hoste, segons ha informat el portal d'ocupació en un comunicat.

Més info: MWC19: 'la crème de la crème'

El sector de l'hostaleria i la restauració és el que més ocupació ha generat, en concentrar el 79% de les vacants publicades a Infojobs, seguit dels llocs per treballar en emmagatzematge (8%), en electricitat (5%) i personal de promoció i fires (2%).

El portal ha registrat dos tipus de vacants: unes destinades a exercir feines vinculats directament amb la fira i unes altres que volen reforçar les plantilles dels hotels de Barcelona i els voltants. El primer tipus estaria format per promotors, hostes, caixers i cambrers per als punts de restauració de l'MWC, i personal tècnic per al muntatge dels expositors, entre els quals es troben electricistes i instal·ladors.

El saló preveu atreure uns 107.000 assistents i generar un impacte econòmic de 473 milions d'euros en la seva vigent edició a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat.

Més informació
Cellnex mostrarà en el MWC les darreres solucions en 5G
Seat presentarà un cotxe 5G al MWC
Els treballadors del metro convoquen vaga durant el MWC
Avui et destaquem
El més llegit