Seat presentarà un cotxe 5G al MWC

La marca vol donar a conèixer un nou concepte de mobilitat i ja comercialitza un patinet elèctric des del novembre

El director general de Seat, Luca de Meo, durant el MWC El director general de Seat, Luca de Meo, durant el MWC

La companyia Seat presentarà el pròxim 25 de febrer un vehicle connectat a la xarxa 5G en el marc del Mobile World Congress, que se celebrarà a Barcelona durant el l'última setmana d'aquest mes. Serà la seva cinquena participació consecutiva a la mostra, on el president de la companyia, Luca de Meo, donarà a conèixer el nou concepte de mobilitat de la marca amb seu a Martorell. Darrerament, Seat ja va presentar el Seat eXS Powered by Segway, un patinet elèctric que es comercialitza des del novembre passat. "La mobilitat està canviant i amb ella el nostre paper com a fabricant i proveïdor de mobilitat. Hem de ser capaços de gestionar i oferir noves plataformes de mobilitat que seran les protagonistes de les ciutats del futur", ha destacat De Meo.

Al MWC, també hi seran presents els equips XMOBA i Metropolis Lab, dues companyies independents del Grup Seat que treballen per desenvolupar solucions intel·ligents que millorin la mobilitat a les ciutats.

Paral·lelament, Seat participarà un any més a 4 Years From Now (4YFN), una trobada tecnològica internacional d'emprenedors i start-ups i on organitzarà diferents activitats per donar a conèixer els seus projectes amb l'objectiu de captar talent.

Més informació
Seat avança a tota potència al gener
Les vendes de Seat a mil revolucions
Seat desenvoluparà una plataforma pels cotxes elèctrics de Volkswagen
Avui et destaquem
El més llegit