Montserrat recupera els nivells prepandèmia per Setmana Santa amb una ocupació del 95%

L'Abadia de Montserrat calcula que cada dia han visitat el conjunt religiós del monestir unes 8.000 persones

Montserrat, una de les destinacions predilectes d'autòctons i turistes | Cedida Montserrat, una de les destinacions predilectes d'autòctons i turistes | Cedida

Montserrat ha recuperat els nivells d'ocupació d'abans de la pandèmia. En concret, des de Dijous Sant fins Diumenge de Pasqua l'ocupació a l'Hotel Abat Cisneros i a les Cel·les d'Abat Marcet ha estat del 95%. D'altra banda, l'Hostatgeria es troba al 100% de la seva ocupació. Pel que fa als dies que no han estat festius, de Diumenge de Rams fins dimecres, l'ocupació ha rondat el 50%.

Des de l'Abadia de Montserrat remarquen que aquestes dades són similars a les dels anys 2018 i 2019, abans de la pandèmia. Calculen que cada dia han visitat el conjunt religiós del monestir unes 8.000 persones.

Més info: Qui paga Montserrat?

Montserrat és segurament un dels indrets que atrau més visitants d'arreu del país, tant nacionals com estrangers. Aquest diumenge, coincidint amb el dia de Pasqua, centenars de persones s'hi van acostar amb vehicle propi, a peu, en bicicleta o en cremallera. El monestir és un reclam pel turisme religiós durant aquesta Setmana Santa, que arriba a la muntanya atret per la solemnitat de l'indret i de la Basílica de Santa Maria, però també amb interès per escoltar el cor de nois de l'Escolania que canten diàriament.


 

 

Més informació
Montserrat, la nova 'smart city'
Agbar descarbonitzarà l'Abadia de Montserrat
Avui et destaquem
El més llegit