CA | ES

Pere Aragonès, nou conseller d'Economia i Hisenda

El polític d'ERC havia treballat directament amb Junqueras en l'elaboració dels pressupostos

El secretari d'Economia, Pere Aragonès, atenent els mitjans de comunicació | ACN El secretari d'Economia, Pere Aragonès, atenent els mitjans de comunicació | ACN

Pere Aragonès serà el nou vicepresident del Govern de la Generalitat i conseller d’Economia i Hisenda. Després d’haver estat, durant la passada legislatura, un dels més estrets col·laboradors del seu predecessor i líder d’ERC, Oriol Junqueras, com a secretari d’Economia i fer-se càrrec de l’elaboració dels pressupostos, ara acabarà ocupant el mateix lloc i assumint les mateixes responsabilitats que el seu mentor, ara empresonat a Estremera pel cas de l’1-O.

Aragonès va néixer a Pineda de Mar el 16 novembre 1982, és llicenciat en dret per la Universitat Oberta de Catalunya, màster en història econòmica per la Universitat de Barcelona i ha ampliat estudis en polítiques públiques per al desenvolupament econòmic a la Kennedy School of Government de la Universitat de Harvard. A més, segons el currículum publicat a la web d’ERC, actualment cursa el programa de doctorat en història econòmica a la Universitat de Barcelona.

Més informació
Aragonès i Salvadó, secretaris d'Economia i Hisenda
Aragonès: "Les propostes són per a l'Estat català"
Avui et destaquem
El més llegit