Pilar Kaltzada, nova presidenta de Save the Children a Espanya

Periodista i consultora de comuniació estratègica, és una de les impulsores d'EnpresaBIDEA

Pilar Kaltzada | Cedida Pilar Kaltzada | Cedida

La periodista i consultora Pilar Kaltzada (Donostia, 1970) ha estat designada nova presidenta de Save the Children a Espanya, després del procés de renovació dels òrgans de govern de l'organització, que s'han completat dissabte passat. Kaltzada ha format part del Patronat de Save the Children Espanya des del 2016 i en els darrers tres anys ha exercit com a vicepresidenta. És periodista i consultora de comunicació estratègica a Linking Ideas, entitat de la qual és directora i sòcia fundadora.

La nova presidenta compta amb més de 20 anys d'experiència en l'assessorament i la gestió de la comunicació, en àmbits com innovació, cultura i gènere. Al llarg de la seva carrera ha treballat com a executiva i assessora en empreses privades i institucions públiques, i participa en diferents grups think tank als seus àmbits de competència. Pilar Kaltzada té una dilatada trajectòria professional en mitjans de comunicació (premsa escrita, ràdio i televisió). També és una de les fundadores d'EnpresaBIDEA, el mitjà digital participat per VIA Empresa Media, que ha celebrat el seu primer any de trajectòria al País Basc.

Per a la nova presidenta de Save The Children a Espanya, la pobresa infantil, la violència contra les nenes i els nens o “la seva absència real a la presa de decisions que condicionen la seva vida i el seu futur” són “la prova papable que queda molt per fer per garantir els seus drets”. “Les crisis humanitàries, les guerres i les desigualtats a tot el món tenen un impacte diferencial a la vida de milions de nens i nenes, i no hem de romandre impassibles, perquè no són circumstàncies inevitables, sinó violacions de drets essencials que hem de i podem reparar ”, ha assenyalat.

Save the Children és l'organització independent líder en la defensa dels drets de la infància a tot el món. Treballa des de fa més de 100 anys per assegurar que tots els nens i nenes “sobreviuen, aprenen i estan protegides”.

Més informació
EnpresaBIDEA celebra el seu primer any de trajectòria reunint l'ecosistema econòmic basc
EnpresaBIDEA rep el premi Rikardo Arregi
Neix EnpresaBidea, el diari econòmic i empresarial en euskera
Avui et destaquem
El més llegit