EnpresaBIDEA rep el premi Rikardo Arregi

El jurat ha reconegut el paper del mitjà en la promoció de l'ecosistema econòmic i empresarial d'Euskadi

Imatge del premi Rikardo Arregi | Cedida Imatge del premi Rikardo Arregi | Cedida

EnpresaBidea, mitjà digital participat per VIA Empresa Media, ha rebut el premi Rikardo Arregi per la seva contribució a la promoció i difusió de l’ecosistema econòmic i empresarial d’Euskadi. Els guardons, dividits en les categories de periodisme i comunicació, s’entreguen des de l’any 1989 i reconeixen les iniciatives innovadores que fomenten la comunicació en euskera. 

L’entrega de premis es va dur a terme el passat dimecres al Centre Cultural Bastero d’Andoain (Guipuzkoa). “Hem creat EnpresaBidea per parlar de l’economia a casa. Empresa i economia, periodisme i altres agents han estat els que ens han fet sentir com a casa des del primer moment”, apunta Maite Reizabal. Cada any, el jurat dels premis selecciona vuit projectes, quatre per cada categoria.

1669883272085
Imatge general de l'equip d'EnpresaBidea | Cedida


La cap de redacció d’Enpresa Bidea recalca que més enllà dels diners, “a la nostra economia també hi ha moltes coses com la vulnerabilitat, igualtat, sostenibilitat, innovació o l’emprenedoria. Seguirem treballant perquè el so dels diners també pugui ser en basc”. L’activitat diària del projecte periodístic es configura des de les redaccions de Donostia-Sant Sebastià i Bilbao.
Més informació
VIA Empresa, el diari líder en català a Linkedin per segon any consecutiu
EnpresaBIDEA, finalista als premis de Periodisme Rikardo Arregi
Neix EnpresaBidea, el diari econòmic i empresarial en euskera
Avui et destaquem
El més llegit