Piscina & Wellness Barcelona tractarà la innovació i la sostenibilitat

Unes 350 marques participaran al saló i un 60% dels expositors seran internacionals

Imatge d'arxiu del Piscina & Wellness Barcelona | Cedida Imatge d'arxiu del Piscina & Wellness Barcelona | Cedida

La 26 edició del saló Piscina & Wellness Barcelona, que organitzarà Fira de Barcelona al recinte Gran Via del 29 de novembre al 2 de desembre del 2021, se centrarà en la innovació al servei de la sostenibilitat i la qualitat de vida, segons un comunicat de la companyia. El saló, que es realitzarà en col·laboració amb l'Associació Espanyola dels Professionals del Sector Piscines (Asofap), és el de "major internacionalitat del seu sector a Europa", amb un 60% d'expositors estrangers i 350 marques.

Aquestes marques presentaran la cadena de valor del producte piscina per a ús residencial i públic, a més d'"instal·lacions, equipament i accessoris relacionats amb el wellness", l'spa, el fitness i la decoració d'exteriors. Entre les empreses que hi participaran, destaquen Action Park, Espa, Fluidra, Hayward, Piscinas Condal, Productos QP, Renolit, Rosa Gres i SCP, entre altres.

A més, es mostraran les últimes novetats ecoeficients "que milloren la sostenibilitat, el control, l'automatització del manteniment i l'experiència d'ús", tenint en compte la salut i el benestar. El president del saló i president executiu de Fluidra, Eloi Planes, ha assegurat que "la inversió en recerca i desenvolupament se segueix centrant en la digitalització i la sostenibilitat, per augmentar el benestar dels usuaris de les instal·lacions aquàtiques".

Més informació
BBConstrumat i Piscina & Wellness sumen forces el 2021
Piscina&Wellness es llança de cap a la connectivitat
Avui et destaquem
El més llegit