La nova era de la construcció postcovid-19

El congrés dedicat a la indústria i la construcció 4.0 debatrà sobre com la industrialització de la construcció pot accelerar els processos d'una obra

La nueva era de la construcción postcovid-19 La nueva era de la construcción postcovid-19

Torna Rebuild amb més força que mai. Del 29 de setembre a l'1 d'octubre, el sector de l'edificació es reuneix al congrés dedicat a la indústria i construcció 4.0, l'única plataforma de negocis a la qual acudeixen més de 5.400 nous projectes d'edificació a la recerca de soci industrial, i ho farà, de nou, al CCIB de Barcelona.

La crisi sanitària actual ha provocat una situació sense precedents. No només a escala sanitària, sinó també en el sector de la construcció, posant damunt la taula qüestions com per què no som capaços de construir un hospital en 10 dies o com la industrialització de la construcció pot accelerar els processos d'una obra. Qüestions molt candents avui dia i que es debatran a Rebuild 2020.

Rebuild, que impulsa una edificació més sostenible, ha preparat per a aquesta edició una sèrie de recomanacions i mesures de seguretat i higiene abans, durant i després de la celebració de l'esdeveniment sobre la base de les indicacions de les autoritats sanitàries per la pandèmia de covid-19. A més, Rebuild premiarà la innovació en l'edificació amb els Advanced Architecture Awards 2020.

Més informació
La construcció en temps de coronavirus
Més de 280 experts internacionals parlaran sobre construcció 4.0 al Rebuild
Avui et destaquem
El més llegit