Més de 280 experts internacionals parlaran sobre construcció 4.0 al Rebuild

L’esdeveniment, que se celebrarà a Madrid del 17 al 19 de setembre, acollirà el Congrés d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0

Imatge de l'edició del Rebuild 2018 | Cedida Imatge de l'edició del Rebuild 2018 | Cedida

El Congrés d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 tindrà lloc durant la nova edició del Rebuild, que se celebrarà del 17 al 19 de setembre a Ifema a Madrid i reunirà a més de 8.000 professionals del sector de la construcció i l’edificació. El congrés comptarà amb la participació de més de 280 experts internacionals que abordaran els desafiaments del sector pel que fa a tecnologia, eficiència energètica i nous sistemes constructius.

Experts com el professor de la BAU-Beirut Arab University, Marwan Halabi o la doctora Marlen López, de Media Lab, seran dos dels grans protagonistes del primer dia d’esdeveniment. Per parlar de sostenibilitat, un dels principals eixos centrals del congrés, es comptarà amb la participació de Michael Weinstock, docent de la Graduate School of Architectural Association de Londres, i Claudia Pasquero, coordinadora de l’ecoLogicStudio. També Amaia Celaya, coordinadora tècnica de l’eina de perfils per a ciutats resilients d’UN Hábitat, parlarà sobre com fer que els edificis puguin ser no solament consumidors d’energia sinó també subministradors.

D’altra banda, la impressió 3D, la robòtica i la construcció industrialitzada i col·laborativa també tindran un rol destacat en el congrés, amb ponents destacats i amb mostres en directe de les noves innovacions, com exoesquelets per aixecar pesos, gossos-robots vigilant les obres, drones que acoblen peces o robots que col·loquen maons amb morter de ciment.

Així mateix, el Congrés d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 presenta per primera vegada l’Edifici Sócrates, una jornada dedicada a analitzar tot un projecte des de la fase d’anàlisi de la seva viabilitat fins a l’entrega de claus, tenint en compte tots els agents que intervenen en el procés, des del promotor a l’expert en economia circular.

Més informació
S'esperen més de 20.000 interaccions de negoci al Rebuild 2019
Martínez: “ Hem d'abraçar la digitalització per millorar l'experiència en edificació"
Rebuild 2019 fa una crida perquè els joves tinguin accés a l'habitatge
Avui et destaquem
El més llegit