Seidor compra la murciana Inforges

Aquesta operació permet a la companyia catalana reforçar la seva presència i activitat al mercat espanyol

Inforges està especialitzada en serveis enfocats a la tecnologia, organització i comunicació
Inforges està especialitzada en serveis enfocats a la tecnologia, organització i comunicació

La consultora especialitzada en serveis i solucions tecnològiques Seidor ha adquirit la majoria del capital d'Inforges, una consultora murciana especialitzada en serveis enfocats a tecnologia, organització, desenvolupament de persones i comunicació, segons ha informat la companyia aquest dijous en un comunicat.

Aquesta operació permet a Seidor reforçar la seva presència i activitat al mercat espanyol, on compta amb més de 2.000 empleats repartits en 25 seus. L'any passat, Espanya va aportar uns 250 milions dels 375 que vafacturar l'empresa catalana a nivell global.

El director general adjunt de Seidor Eduard Farga, ha explicat que la consultora de Múrcia passarà a dir-se Inforges Seidor i ha posat de relleu que el seu objectiu és "ser el soci tecnològic de referència de les petites i mitjanes empreses, donant resposta a les seves necessitats de transformació digital i innovació amb solucions tecnològiques de vanguardia".

A través d'aquesta aliança, Inforges incorpora al seu portafolis tot el coneixement i solucions tecnològiques de Seidor.

Més Informació
Seidor i Esadecreapolis s'alien per digitalitzar les pimes
Seidor vol reforçar-se a l'Àfrica
Avui et destaquem
Comentaris