El SIL 2019 posa el focus en la sostenibilitat i la digitalització

La fira de Logística i Transport reunirà, juntament amb l'eDelivery, 710 empreses participants, de les quals un 40% d'elles són internacionals

El Consorci donarà a conèixer al públic visitant del SIL les seves iniciatives més tecnologiques dedicades a l’economia 4.0 El Consorci donarà a conèixer al públic visitant del SIL les seves iniciatives més tecnologiques dedicades a l’economia 4.0

La 21a edició del SIL 2019 -la fira de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain del Sud d'Europa- girarà entorn la sostenibilitat i la digitalització, que el delegat especial de l'Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i president del SIL, Pere Navarro, ha situat com els "dos grans reptes" que ha d'afrontar el sector. El SIL, juntament amb l'eDelivery, reuniran 710 empreses participants, de les quals un 40% d'elles són internacionals procedents de 43 països i s'hi presentaran 150 novetat en exclusiva mundial. Les fires estan organitzades pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona i se celebraran del 26 al 28 de juny al Palau 8 del recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona.

Més info: Barcelona, capital mundial del comerç internacional

Les dues fires coincidiran amb la celebració del Congrés Mundial de Zones Franques i l’InTrade Summit BCN, la Cimera Internacional del Comerç Internacional i la Supply Chain que engloba al Congrés de ALACAT, el Congrés Internacional d'Operadors Econòmics Autoritzats (OEAs) i el MedaLogistics Summit.

El delegat especial de l'Estat en el CZFB i president del SIL, Pere Navarro, ha destacat que el sector de la logística i el transport representa el 8% del PIB i que és un dels cinc sectors que més ocupació genera a l'Estat. "Aquestes xifres demostren la gran importància del sector de la logística per a l'economia, no només espanyola sinó mundial", afirma, en què ha afegit que es tracta de sectors encara "bastants desconeguts" malgrat el pes que tenen en l'economia.

Més informació
eDelivery Accelerator busca les millors startups de logística
Avui et destaquem
El més llegit