eDelivery Accelerator busca les millors startups de logística

La Salle Campus Barcelona-URL i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona creen un programa per unir el talent emprenedor i la trajectòria de les grans empreses per aportar innovació al sector

eDelivery Accelerator busca la innovació en les startups eDelivery Accelerator busca la innovació en les startups

La Salle Campus Barcelona-URL i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona volen impulsar l'emprenedoria del sector logístic. Les startups més innovadores del món amb projectes B2B i B2C de l'àmbit podran participar en el programa eDelivery Accelerator durant 22 setmanes per incrementar les relacions entre la disrupció dels emprenedors, les empreses del sector i els inversors per finançar el seu creixement.

Els primers participants seran 12 startups de internacionals i locals que s'han seleccionat per participar en el Start-up Connection Hub que el centre formatiu organitza en la fira eDelivery Barcelona entre el 5 i el 7 de juny. Aquestes empreses van participar en una crida a 500 projectes de tot el món, relacionades amb àmbits disruptius com l'ús de la tecnologia blockchain per a la traçabilidad dels productes.

Els objectius de l'acceleradora són millorar l'habilitat de dur a terme iniciatives de negoci i començar nous projectes innovadors, proveir les eines necessàries per identificar-los, i desenvolupar i crear oportunitats de mercat. La metodologia del programa consta de sessions pràctiques, networking amb empreses i trobades amb inversors. Tot plegat permetrà validar el model de negoci de les startups, trobar finançament i plantejar estratègies d'internacionalització.

Més informació
20 anys del SIL: logística 4.0 i digitalització
Automoció, logística i alimentació estiraran de l’ocupació a Catalunya
130.000 euros per millorar la qualificació professional en logística
El comerç electrònic i la logística
Avui et destaquem
El més llegit