Les startups redefineixen el negoci immobiliari al Barcelona Meeting Point

Un total de 50 empreses emergents participen a la trobada i les deu millors participaran en un programa accelerador per crear oportunitats de mercat

La realitat virtual canviarà el sector immobiliari La realitat virtual canviarà el sector immobiliari

Un total de 50 Cinquanta startups presentaran les seves fórmules per redefinir el negoci immobiliari al Barcelona Meeting Point (BMP), el saló del sector de la compra i venda d'edificacions que se celebrarà del 25 al 28 d'octubre a la capital catalana. L'organització del saló afirma que són una cinquantena d'empreses amb "solucions disruptives" que impacten "directament" en la manera d'entendre el negoci. Aquestes firmes es reuniran a l'espai Startup Connection Hub agrupades sota els epígrafs Serveis emergents de finançament, eficiència tecnològica, eficiència energètica, noves formes de viure i noves possibilitats de negoci.

En paral·lel, les deu iniciatives que es considerin millors passaran a formar part de la primera edició del Programa Accelerador de BMP, una acció de sis mesos de durada en el marc de la qual les empreses seleccionades rebran eines per "identificar, desenvolupar i crear oportunitats de mercat". El programa està promogut pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona i dirigit per La Salle Technova.

A banda, un jurat escollirà les cinc millors 'startups' que seran les finalistes del Premi BMP a la Millor Startup. A més, els cinc projectes seleccionats apareixeran publicats al directori de BMP d'aquest tipus d'empreses amb les millors de l'any.

Finalment, els participants a l'Startup Connection Hub tindran accés al PropTech Summit de BMP, que se celebrarà el 25 i 26 d'octubre en el marc de la fira. El programa pretén donar respostes als reptes de futur que suposen les noves tecnologies aplicades al sector i inclourà sessions específiques de 'networking' on les firmes podran contactar amb inversors.

Més informació
El Meeting Point dels 'millennials'
Èxit de públic i compres al Barcelona Meeting Point
El sector immobiliari i el BCN Meeting Point
Avui et destaquem
El més llegit