CA | ES

Els taxistes es querellaran contra Uber i Cabify

Élite confia que la Generalitat acabarà incloent la precontractació en el servei i avisa que no acceptaran que aquesta sigui inferior a les 24 hores

El portaveu d'Elite Taxi acompanyat de l'advocat de la Plataforma Integral del Taxi | ACN El portaveu d'Elite Taxi acompanyat de l'advocat de la Plataforma Integral del Taxi | ACN

El portaveu de l'associació de Taxistes Élite, Tito Álvarez, i l'advocat de la Plataforma Integral del Taxi i assessor d'Élite, Elpidio José Silva, han anunciat que aquesta setmana presentaran una demanda civil per competència deslleial a Uber i Cabify.

Més info: Competència i els taxis, enfrontats per l'anticipació per contractar VTC

I no només això. També presentaran una querella per possibles delictes de manipulació del preu mitjançant l'engany, el blanqueig de capitals, frau de llei i estafa massiva al llarg d'aquest mes contra els responsables d'aquestes companyies i a mig termini una altra per possibles danys patrimonials contra l'Estat per "omissió" en el control de la seva activitat.

D'altra banda, Álvarez s'ha mostrat confiat que la Generalitat acabi incloent la precontractació i Silva ha avisat que d'entrada els taxistes no acceptaran que aquesta sigui inferior a les 24 hores.

Més informació
Els taxistes amenacen de bloquejar els accessos al MWC per les VTC
El preu dels taxis de Barcelona s'apujarà un 2,6% abans de Nadal
Els taxistes tornen a mobilitzar-se
Avui et destaquem
El més llegit