The District 2024 preveu rebre 12.000 visitants

La trobada se celebrarà entre el 25 i el 27 de setembre al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona

The District 2024 prevé la asistencia de más de 400 directivos The District 2024 prevé la asistencia de más de 400 directivos

L'edició 2024 de The District preveu comptar amb la presència de més de 400 ponenets "que avançaran les prediccions macroeconòmiques de 2025", ha explicat l'organització en un comunicat. La trobada se celebrarà entre el 25 i el 27 de setembre al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona, i té com a lema Elevate your business. Accelerate your deals.

L'objectiu és "estimular noves oportunitats de negoci i ajudar a tancar aquelles transaccions en curs" que mantenen els actors que formen part de tota la cadena de valor del sector.

La trobada se celebrarà entre el 25 i el 27 de setembre en el recinte Gran Via de la Fira de Barcelona

La fira es basa en tres eixos principals: el desenvolupament de les estructures de mercat de capitals, la transformació dels diferents actius i el valor afegit dels criteris ESG. Com a novetat, la trobada albergarà sessions dedicades a les noves formes de rendibilitat que sorgeixen entorn d'actius menys tradicionals com són les infraestructures del sector immobiliari, parcs científics o espais esportius.

Més informació
The District descarta marxar de Barcelona però reclama "més contundència" contra les protestes
The District obre les portes i espera generar un impacte econòmic de 21 milions d'euros
Avui et destaquem
El més llegit