United Airlines connecta Barcelona i San Francisco amb un vol directe

El trajecte estarà disponible de forma estacional durant la temporada d'estiu i conclourà a finals d'octubre

Un avió de United Airlines a punt d'emprendre el vol | ACN Un avió de United Airlines a punt d'emprendre el vol | ACN

Barcelona i San Francisco estaran connectades amb vol directe per primer cop amb United Airlines. La companyia nord-americana ha estrenat aquest cap de setmana un trajecte que estarà disponible durant tota la temporada d'estiu i fins al pròxim 26 d'octubre. El vol sortirà de Barcelona a les 16 hores i arribarà a San Francisco a les 19.05 hores (hora local), mentre que la tornada sortirà a les 17.30 hores (hora local) i arribarà a les 14 hores de l'endemà.

Més info: L'aeroport de Barcelona tanca l'abril amb un "rècord històric" de passatgers

En concret, l'aerolínia operarà la ruta amb avions Boeing 7777-200ER, amb capacitat per a 276 seients, dels quals 50 disposaran de llit, 24 seran de la categoria United Premium Plus i 202 seran de classe econòmica.

United Airlines reforça les seves connexions amb l'estat espanyol

Tal com ha declarat el country sales manager a Espanya de l'aerolínia, Antonio del Toro, aquesta és "l'única aerolínia nord-americana que connecta directament Barcelona amb la costa oest dels Estats Units". Aquest nou trajecte s'afegeix al que ja enllaça Barcelona amb Washington i que va avançar la seva operativa al 16 de febrer i al vol diari durant tot l'any entre la capital catalana i Nova York Newark.

Aquest nou trajecte forma part de l'aposta de United Airlines per incrementar el flux de vols des d'Espanya durant els pròxims 12 mesos. L'empresa estatunidenca ha previst augmentar la freqüència en un 30% de cara al 2025. En aquest sentit, també ha incrementat la quantitat de vols entre Màlaga i Nova York fins als tres cops setmanals.

Més informació
Girona tindrà vols a 47 destinacions aquest estiu, 9 més que l'any passat
El Prat, de rècord: 4,2 milions de passatgers el març
El 75% dels passatgers de l'aeroport del Prat utilitzen companyies de baix cost
Avui et destaquem
El més llegit