Vuit anys de respostes

Segon vídeo de recull de les entrevistes més destacades que ha publicat 'VIA Empresa' en vuit anys de vida

Aquesta és una nova entrega de les entrevistes més destacades que ha publicat VIA Empresa en els seus vuit anys d'història. Si encetàvem el primer vídeo amb Ferran Adrià, aquesta vegada comencem amb un altre xef, Joan Roca, i la seva revolució als fogons. 

També del món creatiu prové el publicista Lluís Bassat, que explicava els secrets d'una bona campanya. Hem entrevistat activistes com el fundador de Proactiva Open Arms, Òscar Camps, periodistes que han pogut donar una mirada empresarial dels mitjans com l'expresident del Grupo Prisa, Juan Luis Cebrián, i empresaris que tot just s'han incorporat a la política, com Joan Canadell

No han pogut faltar perfils empresarials, entre els quals hem recollit les paraules de l'emprenedora Maria Teixidor sobre el capitalisme, les de Constantí Serrallonga -director general de Fira de Barcelona- i les de l'alta directiva d'HP Guayente Sanmartín.

Però no només hem ofert entrevistes de figures del país, sinó que també hem fet preguntes a personalitats internacionals, com la banquera mexicana Rosario Marin i la professora i Premi Príncep d'Astúries neerlandesa Saskia Sassen. Les properes setmanes publicarem una tercera entrega de les entrevistes més destacades. Posteriorment, hem preparat dos vídeos més amb una selecció dels col·laboradors que han contribuït a aquest projecte. 

Més informació
Vuit anys de preguntes
Avui et destaquem
El més llegit