La Xarxa de negocis Cambra genera més de 134.000 euros de negoci en l’Alt Penedès i el Garraf

El grup de treball de l’Alt Penedès i el Garraf ha aconseguit tancar més de 80 operacions a través d’activitats orientades al 'networking' empresarial

Imatge d'una jornada de networking | iStock Imatge d'una jornada de networking | iStock

La Xarxa de negocis Cambra, iniciativa de la Cambra de Comerç de Barcelona que impulsa comunitats empresarials arreu de la demarcació, ha permès generar un impacte de negoci de més de 134.000 euros en conjunt a l’Alt Penedès i el Garraf.

Així s’ha destacat en una jornada de portes obertes a Gelida per donar a conèixer el projecte a les empreses i fer balanç de les fites aconseguides pel grup de treball de la comarca durant els seus primers vuit mesos de treball, des de la seva fundació el setembre del 2023. L’acte, que va reunir més d’un centenar d’assistents, ha comptat amb la participació dels presidents de les Cambres territorials de la Cambra de Comerç de Barcelona a l’Alt Penedès i el Garraf, Ferran Andreu i Xavier Montserrat, respectivament.

Durant la jornada s'ha explicat que durant aquest període els 22 membres del grup de treball que es reuneixen a les oficines de la Cambra de Vilafranca del Penedès han aconseguit tancar més de 80 operacions de negocis gràcies a activitats de dinamització i trobades setmanals orientades al networking empresarial. L'impacte econòmic generat, de més de 134.000 euros, és resultat de sumar el valor generat per cada transacció tancada entre els membres en el marc de la plataforma.

Han aconseguit tancar més de 80 operacions de negocis gràcies a activitats de dinamització i trobades setmanals orientades al networking empresarial

Constatat el retorn positiu que genera aquesta iniciativa, la Cambra de Comerç de Barcelona a l’Alt Penedès vol continuar creixent a la comarca per esdevenir una comunitat empresarial de referència on promoure les sinergies, compartir oportunitats de negoci i impulsar les empreses.

Sobre la Xarxa de negocis Cambra

La Xarxa de Negocis Cambra agrupa representants de tota la cadena de valor amb l'objectiu de crear sinergies entre negocis, trobar col·laboradors i establir ponts amb altres empreses, facilitant nous contactes i col·laboracions que es tradueixin en oportunitats de negoci.

Integrada per diferents grups de treball distribuïts per la demarcació de Barcelona, la fita de la Xarxa de Negocis Cambra és que l'empresari que s'hi adhereixi pugui incrementar fins a un 20% el seu negoci a l'any, segons l'activitat que representi. Per aquest motiu, els equips compten amb un seguit d'activitats promotores d'aliances entre els membres participants.

La fita de la Xarxa de Negocis Cambra és que l'empresari que s'hi adhereixi pugui incrementar fins a un 20% el seu negoci a l'any

En primer lloc, la Xarxa compta amb reunions setmanals presencials d'una hora en què els membres intercanvien negocis i col·laboren conjuntament. A més, la comunitat també disposa d'una aplicació mòbil, un entorn privat i exclusiu per als membres, per dinamitzar l'intercanvi de negocis. I finalment, per crear sinergies amb altres membres del mateix sector d'altres xarxes territorials que les Cambres hagin posat en marxa, s'organitzen diferents esdeveniments sectorials.

Més informació
Parlem deixa el districte 22@ i es muda a l'edifici històric de la Cambra de Comerç de Barcelona
Josep Santacreu, un activista a la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit